Næste gudstjenester

Søndag den 22. september kl. 10.00, høstgudstjeneste, medbring lidt til frokosten bagefter

Søndag 6. oktober. Efterårsmøde i de Sjællandske valgmenigheder afholdes i Vallekilde og begynder kl. 10.00 i korskirken. Men der er mulighed for morgenkaffe i valgmenighedens hus, ”Den gamle Friskole”, Vallekildevej 127 mellem kl. 9-10.

Kl. 11.30 skal vi hører Jørgen Stolz, naturrådgiver og indehaver af konsulentfirmaet ”Silva Danica” med titel ”det vilde køkken”

Frokost 12.45

Kl. 14.00 skal vi høre Mickey Gjerris, teolog og bioetiker: ”Lysegrønt håb – klimatiske tanker om, hvordan man bevarer håbet i en håbløs tid”. Kl.15.30 eftermiddagskaffe/kage.

Tilmelding skal ske til Aksel Bording seneste 22. september.

vedrørende Medlemskontingnet

Det er nu blevet muligt, at man via Skats hjemmeside kan give kassereren bemyndigelse til at se ens skattepligtige indkomst - og kun den

Mindeord for Erling Nielsen

Mindeord for Leif Andersen